مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

امارات: قصد کشیده شدن به هیچ‌گونه تنش یا تشدید درگیری را نداریم

امارات: قصد کشیده شدن به هیچ‌گونه تنش یا تشدید درگیری را نداریم در سایه ادامه تنش‌های منطقه‌ای وزارت امور خارجه امارات اعلام کرد این کشور در برابر حملات ایران، در وضعیت دفاعی قرار دارد و قصد کشیده شدن به هیچ‌گونه تنش یا تشدید درگیری را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 08
کد خبر: ۳۰۳۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه امارات روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد امارات در حال دفاع در برابر آنچه «حمله گسترده و غیرموجه ایران» خواند، قرار دارد.

در حالی که آمریکا از پایگاه‌های خود در کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس اقدام به حملات متجاوزانه علیه ایران می‌کند، امارات در این بیانیه که در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شد، بدون اشاره به تجاوزات آمریکا، ادعا کرد که حملات ایران به امارات «نقض جدی حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل و همچنین نقض حاکمیت و تمامیت ارضی امارات و تهدیدی مستقیم برای امنیت و ثبات این کشور» است.

وزارت خارجه امارات در عین حال تأکید کرد که این کشور به دنبال کشیده شدن به هیچ درگیری یا تشدید تنشی نیست، اما حق کامل خود را برای اتخاذ تمامی اقدامات لازم به منظور حفاظت از حاکمیت، امنیت ملی و تمامیت ارضی خود محفوظ می‌داند.

در ادامه این بیانیه آمده است که امارات برای تضمین امنیت شهروندان و ساکنان خود، بر اساس حق دفاع مشروع مطابق با قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل اقدام خواهد کرد.

در همین حال، مشاور رئیس امارات اعلام کرد هرگونه اقدام دفاعی که این کشور اتخاذ کند، به‌صورت علنی و شفاف اعلام خواهد شد.

مشاور رئیس امارات گفت: هر اقدام دفاعی که انجام دهیم بر اساس شایعات رسانه‌ای یا روایت‌های با منبع ناشناس نخواهد بود.

وی همچنین تأکید کرد: هدف ما توقف حملات علیه امارات و کشور‌های حوزه خلیج فارس است، نه کشیده شدن به سوی تشدید تنش‌ها./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار